android losing authentication every day

Implemented

Comments

13 comments

  • Avatar
    Leah Copeland

    Hi Alexander,

    I have created a ticket regarding this issue on your behalf; someone from our technical team will help troubleshoot with you soon.

    Thanks,
    Leah

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    7pace tech support

    Hi Alexander,

    We could confirm that we have a floating bug with "invalid_grant", we are working hard to investigate the core reason for it and to fix it as soon as possible.

    We are very sorry for this inconvenience.

    I'll keep you informed on the progress in this thread.

    Kind regards,

    Andarth

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    7pace tech support

    Hi!

    Would like to give you an update: we've released a new preview version in Google Play (released) and App Store (is under review). This release also contains fixes for authorization issues. Could you please check if everything works for you now?

    Kind regards,

    Andarth

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alexander Romanenko

    Thank you!
    Got new update, which did not ask for re-authentication. Being an intermittent problem, I will give it until end of week to see if comes back.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    7pace tech support

    Will wait for updates from you!

    -Andarth

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alexander Romanenko

    Still getting knocked out after half a day of inactivity (work done in evening, resumed in morning).

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alexander Romanenko

    I have not had a drop since Tuesday, that's 5 days now, so it might be better already.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    7pace tech support

    Hi Alexander!

    Thanks for your reply, please keep us updated.

    We want to know if it will work correctly up to the end of the week

    Kind regards,

    Andarth

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alexander Romanenko

    Happened what feel like same time as last week: Tuesday morning.

    I also transitioned from WiFi to 4G mobile carrier.

    That's two variables at once so not sure which one caused it, something special about Tuesdays, or moving between networks. Will try to isolate.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alexander Romanenko

    Its Tuesday, I switched networks and still works. Good job !

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    7pace tech support

    Hi!

    Thanks for your update! So, I'll close this thread.

    If you will face issues again, please feel free to reopen it again!

    Kind regards,

    Andarth

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Steve Bamelis

    Hi;

    I do not know if this issue is resurfacing.

    I have also from time to time OAuth, Invalid Grant error.

    If I press retry it doesn't work.

    I need to logout and then do all steps again from inputting our VSTS link and pin pairing.

     

    I'm working with OnePlus 6T with Android version 9 on it.

     

    kind regards,

    Steve

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Maxim (Andarth) Shestakov

    Hi Steve!
    We are very sorry about the issue you are experiencing.
    I've reopened this task in our backlog, we will do investigation on what could be the reason and will provide a fix in our next releases.
    We are very sorry for this inconvenience
    Regards,
    Maxim

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk