TimeTracker can't find TFS installation

Officially Answered

Comments

9 comments

  • Avatar
    dev

    Hello, David!

    What installation type did you suppose to install (TFS on local machine or remote)?

    If you have TFS on the local machine can you try to open TFS Administration Console? If so send please screenshot

    If you have TFS on the remote machine what settings did you use (tfs URL above). Does this URL available for your local machine? Does your user in your local machine have rights to install Extensions to remote TFS?

    Kind regards,
    Dmitrii

  • Avatar
    David Viklund

    Yes the TFS is on a local machine, if by that you mean the same machine as I installed 7pace.

     

  • Avatar
    dev

    Hello, David

    Does your public URL work?

    Did you try to use local URL but not public for Timetracker?

    Did you try to use IP address instead of domain name for Timetracker?

    Kind regards,
    Dmitrii

  • Avatar
    David Viklund

    Yes our URL does work.

    I tried with IP but that did not work.

    Not sure what you mean with "local url" but it does not work with localhost either.

     

    Br

    David

  • Avatar
    dev

    Hello, David!

    I meant local IP like "http://192.168.1.1:8080/tfs" or local PC name like "http://DMITRII-PC:8080/tfs"

    Kind regards,
    Dmitrii

  • Avatar
    dev

    Can you please check the IIS on your local machine and send me the screenshot with Team Foundation Server site like this:

    Kind regards,
    Dmitrii

  • Avatar
    David Viklund

    Hi

    I had no success with either local ip, computer name, or full computer name.

     

  • Avatar
    dev

    Hello, David!

    We need more details - I created for you a ticket in support

    Kind regards,
    Dmitrii

  • Avatar
    7pace tech support

    As this issue periodically appears for some customers, I would like to share the solution that was found on the original request.

    The reason was in security/crypto policies. That is why TFS certificate could not be found by the Configuration Tool.

    So the solution is to check your security policies.

    Kind regards,

    Andarth

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk